Het succes van uw organisatie begint bij Movers & Shakers! 

Maak kennis met het beste Recruitment bureau in de Retail, Mode, Food & Lifestyle branche binnen de Benelux. Ontdek in een vrijblijvend introductiegesprek hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

JA IK WIL EEN AFSPRAAK

Maak kennis met onze Recruitment experts 

Retail, Mode, Food & Lifestyle organisaties in de Benelux kiezen voor Movers & Shakers bij het oplossen van personeelsvraagstukken. Onze ervaren consultants hebben een zeer uitgebreide kennis van de branche en streven ernaar om een professionele bemiddelingsservice te bieden die inspeelt op de specifieke behoeften van uw organisatie.  

Yvonne van Vliet Founder & Chief Operations yvonne@moversshakers.nl +31 06 5474 6103  


Mascha Manassen Founder & Chief Marketing & Sales | Consultant Marketing/E-commerce & Executive mascha@moversshakers.nl +31 06 5474 6105  


Ananda Erich Consultant Sales ananda@moversshakers.n +31 06 2935 3482  


Rosi Schipper Consultant Design & Product Development rosi@moversshakers.nl +31 06 8316 4995  


Ellen van Beest - Olthof Consultant Shopmanagement & Visual Merchandise ellen@moversshakers.nl +31 06 2428 1190  


Hanny de Jong Consultant Shopmanagement & Visual Merchandise hanny@moversshakers.nl +31 06 2491 1000  


Kimm Besselsen Consultant Retail Management, Logistics & Supply Chain kimm@moversshakers.nl +31 06 4400 6037  


  


Onze services

U kunt bij ons terecht voor bemiddeling van midden- tot directiekader posities, binnen de specialisaties; Sales, Inkoop & Product Development, Design, Merchandise & Planning, (online) Marketing & Communicatie, E-commerce, PR, Retailmanagement, Visual Merchandising, HR, Logistics & Supply Chain.

Vaste aanstellingen

Op zoek naar een nieuwe collega? Wij verkennen de beste kandidaten in de markt, voeren uitgebreide gesprekken en houden assessments om uitsluitend de beste kandidaten te selecteren. 

Laat ons het gehele werving & selectie traject uit handen nemen en ontmoet de beste kandidaten die in de markt beschikbaar zijn. 

Interim & Detachering 

Het tijdelijk inhuren van een medewerker biedt een uitkomst wanneer er behoefte is om een specialist op tijdelijke basis in te huren. Bent u snel op zoek naar tijdelijk talent? Veel van onze kandidaten zijn per direct beschikbaar! Dit kan naar wens op freelance- of detacherings basis.


Executive Recruitment

Met ons uitgebreide en hoogwaardige netwerk in de internationale Mode, Retail & Lifestyle branche zijn wij een effectieve partner voor executive searches. Hierin kunnen wij maatwerk bieden. 


 


Assessments 

Wij bieden laagdrempelige maar gevalideerde e-assessments aan op het gebied van selectie, inzetbaarheid en mobiliteit. Daarnaast bieden wij ook een aantal e-assessments zoals een algemene persoonlijkheidstest en een capaciteitentest.  

 

 


Leer meer over Movers & Shakers

Dit zeggen onze klanten

Diverse klanten in de Retail, Mode, Food & Lifestyle zijn blij met onze dienstverlening

"Eerlijk, transparant en doortastend. Kernwoorden die bij PUMA als werkgever passen, maar die we ook in onze partnerships zoeken. Movers & Shakers is daarom een uitstekende match en we doen daarom met veel plezier een beroep op hun expertise, relevante netwerk en drive om te slagen!"

-Myrte Merdinyan | Puma

"Wat we zo fijn vinden aan de samenwerking met Movers & Shakers is het persoonlijke contact. Bij een nieuwe vacature komen ze altijd even langs om de sfeer te proeven en snappen daarom goed welke mensen passen bij het merk Rituals."

-Pascale de Vries- van Lierop | Rituals

"Movers & Shakers biedt gedegen profielen van kandidaten die zijn gesproken en op meerdere niveau's zijn getest. Daarnaast begrijpen ze de business en weten wat er speelt binnen hun (grote) netwerk."

-Sandra Teiwes | Esprit

"Bij Movers & Shakers hebben ze de kennis om ook vakinhoudelijk mee te denken en ze kijken goed naar de cultuur van een organisatie. Dit in combinatie met de nauwe betrokkenheid gedurende het gehele proces, dragen bij aan een goede samenwerking bij het vinden van de ideale match."

-Anja Van den Bersselaar | Van Winkel Fashion

Share on LinkedIn

info@moversshakers.nl

+31 6 5474 6103